{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'Article code' | t }}: {{ product.code }}
Productomschrijving
Keij Kamado Set van 4 kleine Skillet koekenpannen - 16 cm
Deze Keij Kamado Kleine Skillet koekenpannen set van 4 stuks zijn perfect voor het maken van soufflés, scrambled eggs, kleine maaltijden, bijgerechten of desserts. De pannen zijn ideaal om mee te sauteren, voor de bereiding van sausjes, en om cake en taarten in te bakken. In de oven of op de BBQ, het kan allemaal. De skillets zijn al geseasoned, dus klaar voor gebruik!
Onderhoud van je skillet koekenpan
Voor het onderhoud van de koekenpan is het goed om je pan regelmatig te seasonen, of te wel gietijzer inbranden. Seasoning gaat als volgt: maak de koekenpan goed schoon met water en afwasmiddel, zet de skillet vervolgens in de oven of op de barbecue (160 - 200 °C) en verwarm de pan minimaal voor dertig minuten. Daarna maak je de koekenpan goed schoon met een doek of keukenpapier.
Als de skillet goed schoon is, dan vet je de gietijzeren pan vervolgens in met Crisco, geklaarde boter of rijstolie en haal het overtollige vet weg met keukenpapier. Plaats de pan terug op de barbecue en verwarm deze voor een uur. Wanneer de pan is afgekoeld, vet deze dan nogmaals een keer in. Verwarm de pan voor een uur in de oven of op de barbecue. Nu is de pan klaar voor gebruik. Na gebruik volstaat een sopje van water met een paar druppels afwasmiddel om de pan schoon te maken. De gietijzeren pan is niet geschikt voor de vaatwasser. Toch iets te lang laten staan met water erin? Geen nood, de vliegroest die ontstaat krijg je zo weer weg door te seasonen.
Let op! Gebruik geen zonnebloemolie voor het seasonen, daar gaat de pan van plakken.
Specificaties
- Breedte: ca. 16 cm
- Lengte inclusief handgreep: 25,5 cm
- Diepte: ca. 3 cm
- Gewicht: ca. 0,985 kg
- Volume: ca. 600 ml
Gewaardeerde
Klanten reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.